Zvezdano nebo na plafonu

Zvezdano nebo je jedna od najefektnijih formi elastičnih plafona. Kombinacijom Ŕtampanog neba i LED osvetljenja dobija se moderno, dekorativno i praktično reŔenje za ukraŔavanje svih vrsta enterijera.

Ako ste ikada sanjali da spavate pod zvezdama, tražite sazvežđa, istražujete svemir i planete, elastični plafon sa ilustracijom zvezdanog neba će vam pružiti to iskustvo.

Zvezdano nebo na plafonu omogućava vam da otkrivate nove galaksije iz svoje sobe ili poslovnog prostora.

Neograničene mogućnosti u izboru dizajna i rasporeda zvezdica na rastegljivim spuÅ”tenim plafonima pretvoriće vaÅ”u viziju u stvarnost. I sve to za samo jedan dan.

Zvezdano nebo je idealan izbor za sve vrste enterijera, a upotpuniće i dati dodatnu dozu ekskluzive i modernim i klasičnim stilovima dekorisanja.

Šta je spuŔteni plafon Zvezdano nebo

Zvezdano nebo je forma elastičnog plafona koja se radi na Ŕtampi neba. Specijalna Ŕtampana PVC folija navlači se na prethodno napravljeni ram i tako montira na plafon.

Plafon se buÅ”i na rupice i u njega ugrađuje stotine niti, odnosno fiber optičkih vlakana koje provlače svetlo.

LED modul koji omogućava svetlo, povezuje se na optička vlakna i tako se dobija izgled noćnog neba punog sjajnih zvezda. 150 vlakana provlači se po jednom kvadratnom metru i jedan modul dovoljan je za 8m2.

Rezultat je spektakularan i unikatan prizor koji će oplemeniti svaki ambijent. Uz to, zvezdano nebo je idealno ravna plafonska povrÅ”ina koja sakriva sve nedostatke i instalacije na plafonu.

U toku dana na prirodnom svetlu vidljivo je nebo, dok u toku noći plafon oživi, naziru se oblaci i svetle niti koje nalikuju treperućim zvezdama na noćnom nebu.

Kako vi zamiŔljate savrŔeno zvezdano nebo?

Možete izabrati jednobojni crni, plavi ili ljubičasti plafon sa efektom sjaja protkan zvezdama ili Ŕtampanu sliku neba, kosmosa, planeta na kojoj se ocrtavaju svetlucave zvezde.

Boju neba, raspored nebeskih tela i zvezda možete birati sami i tako na svom plafonu dobiti jedinstveno zvezdano nebo o kojem ste oduvek maÅ”tali. Možete imati tačan raspored zvezda i planeta na dan kada ste rođeni vi, vaÅ”a deca ili neka druga važna osoba. Možda i kada ste upoznali svog partnera ili započeli biznis…

NaÅ” dizajnerski tim uz optimalne mogućnosti koje pruža moderno opremljena Å”tamparija ā€žElastični plafoniā€œ svaku kreativnu ideju može pretvoriti u gotovo reÅ”enje u najkraćem roku.

Plafon Zvezdano nebo - Elastični plafoni

Prednosti elastičnih plafona Zvezdano nebo

Zvezdano nebo na plafonu pruža veliku raznolikost u dizajnu. Pored toga Å”to ćete dobiti unikatno i moderno reÅ”enje u enterijeru, elastični plafoni sa efektom zvezdanog neba reÅ”avaju niz praktičnih problema u prostorijama.

Zvezdano nebo na plafonu izrađuje se od trajnog i neÅ”kodljivog materijala, specijalne rastegljive PVC folije. Materijal je izdržljiv, testiran i sa svim neophodnim sertifikatima koji potrvrđuju zdravstvenu ispravnost prema međunarodnim standardima kvaliteta.

Rastegljivi plafoni zvezdano nebo su efikasna toplotna i zvučna izolacija, a materijal ne upija vodu, već je zadržava. To u praksi znači da ste zaÅ”tićeni ukoliko dođe do poplave sa gornjih spratova.

Zvezdano nebo na plafonu se lako održava, jednostavnim brisanjem krpom i sredstvom za staklo. Antimikrobnog svojstva, ne zadržava kondenzaciju, nema plesni i vlage, pa spada u higijenski materijal poželjan u dečijim prostorima, ordinacijama i klinikama.

Zvezdano nebo je i proveren način da dodatno osvetlite prostorije bez mnogo prirodne svetlosti. Takođe, efekat sjaja daje utisak ogeldala na plafonu koje vizuelno Å”iri i povećava prostor.

Na zvezdano nebo moguće je integrisati sve vrste svetiljki, PPZ aparate, kao i ostale dekorativne elemente.

Galaksije i zvezde na vaŔem plafonu za samo 1 dan

Montaža plafona zvezdano nebo moguća je i za jedan dan na manje povrÅ”ine i to bez otpada, praÅ”ine, prljanja i oÅ”tećenja zidova, podova i nameÅ”taja.

Rastegljiva PVC folija na kojoj je odÅ”tampana ilustracija neba navlači se na prethodno napravljenu laganu konstrukciju i tako ugrađuje na plafon. Folija se buÅ”i na male rupe u zavisnosti od željene gustine, veličine i rasporeda zvezda, a kroz njih se provlače optička vlakna koja su nosioci osvetljenja.

Zvezdano nebo je izuzetno dekorativno, ali i trajno reÅ”enje u uređenju enterijera. Proizvođači materijala garantuju da će ostati u nepromenjenom obliku mimimum 10 godina, dok na osvetljenje možete dobiti do 3 godine garancije. Naravno, podrazumeva se održavanje po preporučenim instrukcijama.

Zvezdano nebo u vaŔem domu

Kako li je zaspati pod nebom punim zvezda, spokojno utonuti u san umiren trepćućim zvezdicama nakon stresnog dana?

Lako i brzo ćete to saznati zahvaljujući elastičnim plafonima sa efektom zvezdanog neba u svom domu.

Zvezdano nebo je idealno za uređenje enterijera dečijih soba. Neka vaÅ” maliÅ”an sanjari, istražuje, otkriva i mirno spava ispod zvezda i oblaka. Zvezdano nebo je dostupno u neiscrpnom broju ilustracija i rasporeda sijalica, tako da je prilagodljivo uzrastu dece. Može biti kako zabavan, tako i edukativan deo dekora.

Plafon sa zvezdanim nebom doprineće sofisticiranoj eleganciji dnevne sobe, kuhinje ili hodnika.

U spavaću sobu elastičnim plafonom sa jedinstvenom Å”tampom zvezdanog neba koje upotpunjuje postojeći stil unećete dozu romantike i glamura. Zvezdano nebo daje osećaj mira, relaksiranosti, blagostanja i pomoći će vam da se lakÅ”e oslobodite stresa pre nego zaspite.

Plafon Zvezdano nebo - Elastični plafoni

Zvezdano nebo na plafonu poslovnih objekata

Ukoliko ste se sretali sa dekoracijom u obliku zvezdanog neba, sigurno je to bilo u nekom hotelu, svečanoj sali ili nekom drugom ugostiteljskom enterijeru.

Zvezdano nebo je idealan način da javne prostorije dobiju na eleganciji, glamuru i ostave trajan upečatljiv utisak na posetioce. Neka se vaÅ”i gosti osećaju prijatno, opuÅ”teno i boravak u vaÅ”em objektu pamte kao najlepÅ”u uspomenu.

Zvezdano nebo je izuzetno praktičan i moderan način dekoracije kongresnih i sala za svečanosti, recepcija i soba hotela, ekskluzivnog prostora za izdavanje, SPA centara, restorana i igraonica.

Galaksije, zvezde i svemir biće upečatljiv deo vaÅ”e dekoracije i poslovne priče.

Plafon Zvezdano nebo - Elastični plafoni

Cena Zvezdanog neba

Koliki budžet je potrebno izdvojiti za ugradne panele u formi zvezdanog neba, zavisi od viŔe parametara.

Zvezdano nebo može biti jednobojno ili u formi Ŕtampane ilistracije po želji.

Zvezdano nebo na elastičnom plafonu dostupno je u nekoliko cenovnih paketa ā€“ 100, 150 i 250ā‚¬.

Paketi su formirani na osnovu marke modula optičkih vlakana koja se ugrađuju, povrÅ”ine u koju se ugrađuju vlakna, kao i od veličine i vrste folije (da li je jednobojna ili Å”tampana ilustracija).

Osnovni paket cene zvezdanog neba 150ā‚¬ pokriva povrÅ”inu od 8m2.

Garancija na ugrađene plafone je 2 godine sa naÅ”om montažom, dok je garancija na materijal koju daje proizvođač 10 godina.

U garanciju plafona spada održavanje rasvete, menjanje i saniranje oÅ”tećenja plafona ukoliko su ispoÅ”tovane sve instrukcije oko održavanja.

Takođe dobijate i garanciju na LED rasvetu od 1-3 godine, u zavisnosti od proizvođača.

Kako samostalno uraditi Zvezdano nebo na plafonu

Ukoliko želite da pokuÅ”ate da samostalno napravite efekat zvezdanog neba, većina će prvo potražiti uputstvo na internetu.

Kada ukucate ā€žzvezdano nebo uradi samā€œ izaći će vam niz raznih saveta i instrukcija. Zvezdano nebo na plafonu možete dobiti na nekoliko načina.

Zvezdani projektor je najlakÅ”i način da postignete izgled kosmičkog plafona. Možete izabrati zvezda reflektor na osnovu onoga Å”to želite da vidite na svom plafonu – sazvežđa, zvezde ili magline.

Takođe, možete pokuÅ”ati da zvezdano nebo dobijete lepljenjem nalepnica u obliku zvezda i drugih kosmičkih tela koje svetle u mraku.

Elastični plafoni su najpraktičnije reÅ”enje, spoj kreativnosti i inovativne tehnologije koji će vam dati najrealističniju sliku zvezdanog neba na plafonu.

NaŔa firma pruža usluge Ŕtampe i distribucije platna za spuŔtene plafone sa efektom zvezdanog neba, a montažu možete uraditi samostalno ili angažovati lokalnog gipsara.

Montažu Zvezdanog neba prepustite profesionalcima

Proces stvaranja zvezdanog plafona zahteva mnogo iskustva i veÅ”tina, tako da samo stručnjaci koji su proučavali sve elemente ugradnje do najsitnijih detalja poseduju potrebna praktična znanja i mogu posticĢi neophodnu funkcionalnost i dekorativnost.

Zato, ukoliko ne želite da rizikujete, montažu zvezdanog neba prepustite stručnjacima.

ā€žElastični plafoniā€œ Loznica su firma sa najdužim iskustvom u montaži dekorativnih plafona sa efektom zvezdanog neba i lider u toj oblasti u zemlji i regionu.

LED sijalice i projektori koje koristimo Ŕtede energiju i vaŔ novac, daju postojano i kvalitetno osvetljenje i ne proizvode dodatnu toplotu.

Projektori su opremljeni prikladnom kontrolnom pločom koja omogucĢava ne samo uključivanje ili isključivanje sistema pozadinskog osvetljenja, vecĢ i kontrolu brzine treptanja LED dioda. Ako je potrebno, za realizaciju velikih projekata možemo na jednu konzolu dovesti nekoliko projekata i sinhronizovati njihov rad za najbolji efekat.

Posedujemo sve tehničke i kadrovske kapacitete, kao i najmoderniju opremu tako da možemo odgovoriti i na specifične dizajnereske ideje u uređenju enterijera.

Pozovite nas, jer vas samo jedan poziv deli od nestvarnog osećaja gledanja u zvezde u sopstvenom domu ili poslovnom prostoru.