Svetleći stub

Glavni estetski detalj u vašem kazinu

Zašto baš svetleći stub?

Tehnologija, inovacija, budućnost.

Mi gledamo u budućnost i kreiramo je. Ovaj stub sa LED osvetljenjem ne treba da propustite. Evo i zbog čega:

Izrazite svoju autentičnost

Možete podesiti boju samog stuba u bilo kojoj RGB boji i boju “hladno belo” ako više volite spor gradijent ili određeni program. Na taj način možete u potpunosti prilagoditi stub vašem stilu ili izabrati drugu upadljivu boju.

Stabilnost i prilagodljivost

Pomoću ključa se može podesiti visina ili se stub može spustiti na točkove da bi se pomerio sa trenutne lokacije.

Aluminijumsko livenje

Aluminijumski odliv koji služi za povezivanje ostalih aluminijumskih šipki u bazi i na taj način čini osnovu stuba. Svaki odliv ima navoj za koji je pričvršćena noga. Za odliv je pričvršćena i unutrašnja osnova koja nosi srednji deo stuba.

Opcije

Stub ima 3 dodatne opcije:

  1. Može imati točkove za lakše kretanje
  2. Svetlosnu kutiju na vrhu stuba
  3. Samostalna opcija

Sve komponente imaju garanciju od 1 godine

Brza i laka montaža

Modularna konstrukcija čini montažu brzom i lakom. Potrebno je samo nekoliko sati da vaš prostor poprimi novi moderan izgled.

Jedinstvena konstrukcija

Modularni sklop stuba sastoji se od tri dela. Nosivi deo je donji koji drži celu konstrukciju pričvršćenu za pod. Donji deo se sastoji od spoljašnjeg okvira, unutrašnjeg okvira i trake za držanje platna. Unutrašnji okvir drži srednji deo konstrukcije. Od srednjeg dela stuba konstrukcija se širi i formira vrh stuba.

Pregradna traka

Platno je postavljeno na pregradnu traku. Pregradna traka se koristi za sklapanje dve folije i njihovo besprekorno povezivanje. Pregradna traka se nalazi na spoljnoj ivici konstrukcije i prati liniju konstrukcije do samog vrha.

Kalup elastičnih plafona

Traka u koju je zaključan elastični plafon izliva se zajedno sa profilom iz jednog kalupa i daje oblik stuba. Na taj način izbegavamo stvaranje previše senke koju stvara svetlo sa LED trake.

Samostojeći stub

Samostalni stub sa svetlosnom kutijom na vrhu i skrivalicom na donjem delu za bolji izgled. Praktično rešenje ako je stub odvojen u prostoru ili je plafon previsok.

Mobilnost

Pomoću točkova stub se može pomerati sa jednog mesta na drugo. Jedinstvena karakteristika koja može biti korisna u slučaju budućih renoviranja.

PVC folija

Folija se štampa, priprema i postavlja u aluminijumske trake. Platno se proteže od dna do vrha stuba pokrivajući celu strukturu. Vidi se samo deo ispod donjeg dela konstrukcije koji služi za regulaciju visine.

Osvetljenje

LED osvetljavanje se postavlja direktno na aluminijumske profile. Aluminijumski profili su hladni sami po sebi, pa daju efekat hlađenja LED trake. Najbolja podloga za lepak na LED traci je aluminijum, tako da se LED traka neće skidati sa profila. Postoji i opcija instaliranja Smart LED-a i povezivanja sa slot mašinama.

Namodernija štampa

Štampanje se vrši na najsavremenijim UV štampačima maksimalne širine 3,2 m. Štampači mogu da štampaju u maksimalnoj rezoluciji od 1440 dpi. Napomena: Dizajn štampe na tkanini može varirati i zavisi od želja klijenta.

Svetlosna kutija

Svetlosna kutija je napravljena od šperploče. Pričvršćuje se na postojeći plafon. Dolazi u kompletu sa stubom. Stub se takođe može montirati na već postojeću svetlosnu kutiju koja je instalirana u prostoriji.

Veliki broj modela

Dostupni su različiti modeli stubova gde možete videti raspored slot mašina oko njih. Svaki stub se može konfigurisati prema vašim potrebama. Stub se može izraditi u 9 verzija. Polazeći od broja strana stub može imati 6, 8 i 10 stranica. Visina može biti 3m, 3,5m i 4m. Širina može biti 3m, 3,6m i 4m. U katalogu je korišćen osmostrani stub