O proizvodu

ELASTIČNI PLAFONI

Elastični plafon je moderan i atraktivan element enterijera, ekološki i energetski veoma pogodan materijal za sve vidove unutrašnjih prostorija. Izuzetno stabilan materijal koji ispunjava i najsmelija dizajnerska rešenja.

Plafoni sa ilustracijama

Elastični plafon je uzbudljiv deo inovacione tehnologije u vašoj kući ili na radnom mestu gde će vašim prijateljima,gostima ili poslovni partnerima ostaviti očaravajući utisak. Sem klasičnih elastičnih plafona nudimo i  plafone sa ilustracijama: motivi kosmosa,neba,životinja,biljki,crtanih likova i td.

SPEKTAR BOJA

Spektar boja i struktura materijala (mat,polu mat i sjaj) ispunjavaju i najistančaniju želju klijenta obogatiti svoju prostoriju, bilo da se radi o spavaćoj sobi, kupatilu, kuhilji nekog ugostiteljskog objekta,bazena ili poslovnih prostorija.

IZOLACIJA

Godinama proveravan čist ekološki materijal još služi kao energo-izolator. Montirana membrana odvaja sloj vazduha i dobija se vazdušno jastuče. Taj sloj toplotno izoluje prostorije i smanjuje gubitak toplote u zimskom i ne propušta toplotu u letnjem periodu. Nakon montiranja elastičnih plafona potrošnja energije u domaćinstvu se znatno smanjuje.

SIGURNOST

U slučaju požara pri velikim temperaturama materijal ne gori nego se topi i ne emituje otrovne gasove. U slučaju poplave gornje etaže elastični plafon se rasteže i prihvata do 1,5 tona vode koja se po tom sliva na otvorima za luster i vraća se u prvobitan položaj bez posledica.

ODRŽAVANJE

Za razliku od običnih plafona, elastični plafoni se brišu naj običnijim sredstvom za staklo čime se efikasno uklanjaju sve fleke kao što su: nikotinska žutina, kuhinjska isparavanja, od insekata i td.

MONTAŽA

Jedno od prednosti elastičnih plafona je i montaža koja se sprovodi za jedan dan bez otpada, prljanja i povređivanja nameštaja, zidova i podova.