Elastični Plafoni na snimanju Emisije ” Kuća od srca ”

Elastični Plafoni na snimanju TV Rijalitija ” Kuća od srca ”

 

 

Televizijski serijal Kuća od Srca , rijaliti formata humanog karaktera predstavljaće društvo u kome živimo u realnom svetlu.

Projekat ” Kuća od srca ” ima za cilj zbrinjavanje najugroženijih porodica na teritoriji Republike Srbije. Ministarstvo rada i socijalne politike prepoznalo je zajedničke ciljeve i priključilo se projektu ” Kuća od srca ” u pomoći pri zadovoljavanju osnovnih potreba ugroženih porodica.

Porodice koje su deo projekta ” Kuća od srca ” uz podršku Ministarstva rada i socijalne politike imaju priliku da budu stambeno zbrinute, materijalno potpomognute, vraćene u obrazovni sistem što rezultira resocijalizacijom svih članova porodice uz akcentovanje na najmlađe članove društva.

Osnovna ideja projekta ” Kuća od srca ” jeste uključivanje celokupne zajednice u pomoć porodicama koje su od strane Ministarstva proglašene najugroženijim.

Ono što izdvaja serijal “Kuća od srca”, jeste činjenica da je to prvi domaći rijaliti, koji se pored rešavanja stambenog pitanja kroz građevinske radove, bavi i rešavanjem porodičnih i međuljudskih odnosa.

(izvor:ShadowProduction)

 

Firma Elastični Plafoni ovom prilikom zahvaljuje na divnoj saradnji prvog dana snimanja:

Kuća od Srca

SHADOW PRODUCTION

Glumac: Žarko Lazić

Voditeljka: Jelena

Ministarstvo Rada i Socijalne Politike

Naša FOTO GALERIJA

Related Posts